Gabko Chili
Gabko Chili

Üdvözöljük honlapunkon!

A megszállottság 2011 nyarán egy Habanero paprika elfogyasztásával kezdődött. Ekkor eldöntöttem, hogy szükségem van egy olyan termékre, amit fűszerként lehet használni, amivel nem sózom el az ételt, hanem kis mennyiségtől is elérem a kívánt hatást, megőrizve a chili valódi ízért és erejét, kizárólag természetesen, hozzáadott capsaicin kivonat és egyéb fölösleges adalék anyagok nélkül.
 
"Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái!" 
 
Saját magamnak szerettem volna olyan terméket készíteni, amihez hasonlót sem lehetett  idehaza akkor még találni. Minden a kis kertemben és párkányomon kezdődött. Első évben mégis akkora mennyiséget sikerült produkálnom, hogy már ismerőseimnek is jutott az elkészült termékeimből. Az első termékeim a Hot Pepper szósz és krém volt, amik idehaza valóban hiánypótlónak bizonyultak, hamar híre ment az ismerősi körömön kívül is. Ma már nem csak a legerősebb paprikáiból készült termékek találhatóak meg a termék palettán, hanem igyekszem a lágyabb ízek kedvelőinek igényeit is kielégíteni.
 
A GaBko Chili név ma már a családomat jelenti, mert feleségem és gyermekeim nélkül már régen nem bírnám a munka mellett végzett "hobbimat".
Gabko Chili

Termékeink

Ízlelje meg a chili valódi ízét és erejét

Aktuális

Kiemelt hír

Ünnepi nyitva tartás!
2017-12-18

GaBko Chili ünnepi nyitva tartás! 
- Idén utoljára a szombati Nagymarosi Termelői Piacon juthattok Last minute akcióban GaBko Chili termékekhez, így még utolsó pillanatban is beszerezheted a fa alá, vagy az ünnepi asztalra kedvenc chiliszószod!
- Csomagfeladás utoljára December 21-én lesz, így csak az addig leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni, de így még biztosan odaér karácsonyig a rendelésed!
- Ezt követően csak Január 3-tól veszünk fel újabb rendeléseket, mert addig a családommal töltöm minden időm! 
- Ha nem bírod addig, akkor keresd fel valamelyik viszonteladóm! 
- Minden kedves barátomnak és GaBko Chili kedvelőnek, kellemes készülődést, békés, boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok előre is, Lili kislányom karácsonyi rajzával! 

Eseménynaptár

2017.12.23.
Nagymarosi Termelői Piac
Ha szombat, akkor Nagymarosi Termelői Piac!
08-12 óra Nagymaros, Főtér

Írjon nekünk