Gabko Chili
Gabko Chili

Üdvözöljük honlapunkon!

A megszállottság 2011 nyarán egy Habanero paprika elfogyasztásával kezdődött. Ekkor eldöntöttem, hogy szükségem van egy olyan termékre, amit fűszerként lehet használni, amivel nem sózom el az ételt, hanem kis mennyiségtől is elérem a kívánt hatást, megőrizve a chili valódi ízért és erejét, kizárólag természetesen, hozzáadott capsaicin kivonat és egyéb fölösleges adalék anyagok nélkül.
 
"Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái!" 
 
Saját magamnak szerettem volna olyan terméket készíteni, amihez hasonlót sem lehetett  idehaza akkor még találni. Minden a kis kertemben és párkányomon kezdődött. Első évben mégis akkora mennyiséget sikerült produkálnom, hogy már ismerőseimnek is jutott az elkészült termékeimből. Az első termékeim a Hot Pepper szósz és krém volt, amik idehaza valóban hiánypótlónak bizonyultak, hamar híre ment az ismerősi körömön kívül is. Ma már nem csak a legerősebb paprikáiból készült termékek találhatóak meg a termék palettán, hanem igyekszem a lágyabb ízek kedvelőinek igényeit is kielégíteni.
 
A GaBko Chili név ma már a családomat jelenti, mert feleségem és gyermekeim nélkül már régen nem bírnám a munka mellett végzett "hobbimat".
Gabko Chili

Termékeink

Ízlelje meg a chili valódi ízét és erejét

Aktuális

Kiemelt hír

The World Hot Sauce Awards - Ismét világbajnok a GaBko Chili!
2017-12-24

Köszönöm minden barátomnak és GaBko Chili kedvelőnek!
Idén 15 ország chilisei mérettettek meg a The World Hot Sauce Awardson, ahol két (2) díjat is sikerült elhoznom:
- BBQ alcohol infused kategóriában VILÁGBAJNOK lett a GaBko BBQ with Whiskey&Honey!
- Hot Sauce X-Hot kategóriában EZÜSTÉRMES lett a GaBko Hot Pepper szósz, amire különösen büszke vagyok, mert vele indult útjára 6 évvel ezelőtt a GaBko Chili! A legnépszerűbb és számomra legfontosabb kategóriában sikerült most dobogóra állnia!

Egyúttal szeretnék gratulálni minden Magyar résztvevőnek, akiknek sikerült eredményt elérnie, mert rendesen feltettük Magyarországot a Chili világtérképére! 

Kívánom minden Magyar Chilisnek, hogy egyszer Ők is hasonló eredményeket érjenek el és együtt tudjunk örülni a másik sikerének!

Eseménynaptár

2018.07.06.
IV. Főtéri Sörfesztivál - Esztergom - Július 6-8

Ezúttal is megtaláltok Esztergomban a sörfesztiválon! ;)

2018.06.30.
Nagymarosi Termelői Piac
Ha szombat, akkor Nagymarosi Termelői Piac!
08-12 óra Nagymaros, Főtér

Írjon nekünk