Hírek / Események

A webshopot december 21.-én reggel zárjuk! Az addig beérkezett rendeléseket még feladjuk és pénteken érkeznek meg hozzád! A december 23-.i Nagymarosi termelői piacon még megtalálsz minket! Ezt követően januárig nem leszünk elérhetőek!

A Gabko Hot Pepper szósz, egyedüli magyar csiliszószként bekerült az usában és angliában megjelent, a világ legjobb csiliszószait bemutató könyvbe!
 

Elnyertük az Ister-Granum régió minőségi helyi termék védjegyét!
Köszönjük szépen!

6! Azaz, hatból hat! + 1 ráadás!

- Gabko Mézes - almás - Chilis mustár - Ezüst

- Gabko Sriracha - Ezüst

- Gabko - Junkies Van pardon áfonyás chiliszósz - Bronz

Megérkezett a Junkies - Van Pardon Blueberry Hot Sauce
 
Mi nem zárunk be! ????
Továbbra is megtalálsz minket szombatonként a Nagymarosi Termelői Piacon, illetve bármikor elérheted termékeinket webshopunkban
Gratulálok a Harrer Chocolatnek, akik megalkották ezt a csodát, ami a Londoni - Academy of Chocolate Awardson - Arany minősítést ért el, több csokoládéjuk mellett!
 

Junkies "Nincs Pardon!" hot pepper sauce (Limitált kiadás!)

Próbáld ki és tapasztald meg milyen az igazi Rock&Roll! 

 

 

 

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében kiírt „Hazai (kis)termelők támogatása” pályázat közzétételi kötelezettségének ezúton kívánok eleget tenni.

Köszönjük!

 

Figyelem! ???? Ha december 20-ig leadod rendelésed, akkor még biztosan megérkezik a fa alá, vagy a karácsonyi asztalra kedvenc csiliszószod! Most akár díszcsomagolással együtt is kérheted!
 

Megérkeztek Magyarországra a Cseh partnerem, a My-Chilli.eu díjnyertes csilitermékei!

 

 

 

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció