Made in Hungary - Nagymaros

GabkoChili

A megszállottság 2011 nyarán egy Habanero paprika elfogyasztásával kezdődött. Ekkor eldöntöttem, hogy szükségem van egy olyan termékre, amit fűszerként lehet használni, amivel nem sózom el az ételt, hanem kis mennyiségtől is elérem a kívánt hatást, megőrizve a chili valódi ízért és erejét, kizárólag természetesen, hozzáadott capsaicin kivonat és egyéb fölösleges adalék anyagok nélkül.

"Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái!"

Saját magamnak szerettem volna olyan terméket készíteni, amihez hasonlót sem lehetett idehaza akkor még találni. Minden a kis kertemben és párkányomon kezdődött. Első évben mégis akkora mennyiséget sikerült produkálnom, hogy már ismerőseimnek is jutott az elkészült termékeimből. Az első termékeim a Hot Pepper szósz és krém volt, amik idehaza valóban hiánypótlónak bizonyultak, hamar híre ment az ismerősi körömön kívül is. Ma már nem csak a legerősebb paprikáiból készült termékek találhatóak meg a termék palettán, hanem igyekszem a lágyabb ízek kedvelőinek igényeit is kielégíteni.

A GaBko Chili név ma már a családomat jelenti, mert feleségem és gyermekeim nélkül már régen nem bírnám a hivatásommá vált "hobbimat".

Termékeink

Aktuális

Minden szombaton 8-12 óráig
Nagymarosi Termelői Piac
Ha szombat, akkor Nagymarosi Termelői Piac!
08-12 óra Nagymaros, Főtér
BEST HOT SAUCE IN THE WORLD

Elnyertük a VILÁG LEGJOBB CHILISZÓSZA díját!

Jól indul az Új Év!

Jól indul az év! Megérkezett a Scovieawards trófea, mely az egyik legrangosabb díj amit chiliszószkészítő kaphat a világon!

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció